torsdag 8 april 2010

Hemma!

Tittar snabbt in för att meddela att nu är vi hemma igen efter en härlig norrlands tripp. Vad som också var härligt var att nästan all snö var borta här hemma och vi därmed kan lägga bort alla vinterkläder för i år. Skönt!!!

Detta medförde en shoppingtur igår för att införskaffa vårjackor och sneakers till sönerna. När vi var på Stadium så kunde jag bara inte låta bli, fullständigt onödigt jag vet men ett fullkomligt måste - rosa converse till Märta! Jag resonerade som så att finns de i sån liten storlek så måste man ju .... eller?!Kram Torparfrun

5 kommentarer:

Helen sa...

Hej!
Helt underbara små skor, jag förstår dig. Man kan nästan köpa små barnskor även om man inte har ett litet barn längre. Vilket vårtecken.
Kram/Helen

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!!

Min äldsta dotter fyllde precis 24 år och när hon var ett år köpte vi ett par knallrosa converse till henne..precis likadana..sedan dess har det blivit mååånga..hennes favoritmärke fortfarande..en riktig klassiker..
din dotter kommer bli så söt..

Ja du jag beklagade mig här i bloggvärden angående mitt fula träd och fick bra tips!

De skall planteras om i Citrusjord..så det gjorde jag och har väntat tålmodigt..och nu kommer bladen.. de skall ha sparsamt med vatten också..Lycka till!!

Kramis Sanne..

Anonym sa...

Men vad söta dom är. Hon kommer att bli bedårande i dom =))

Kram Annica

jakt,skor,barn,inredning sa...

Absolut ! Alla barn ska ha ett par converse hi,hi. Dom är bara sååå söta. Nilla

Livet på Berget sa...

Hihihi ja gud så söta! Helt klart ett måste:).
Ha en fin helg!
Kram
/Sara