tisdag 31 augusti 2010

Trädgårdsplan

Sen en tid tillbaka så lever jag mitt liv i min Iphone. Har därför försökt få till så att jag på ett enkelt sätt skulle kunna blogga från den, men det är bara att inse att jag inte är nått vidare på teknik för jag får det inte till att fungera. Så min tanke om kortare och oftare faller rätt platt :-)
Får helt enkelt blogga "the old fashioned way" från datorn.

För en tid sedan så hade vi en landskapsarkitekt hemma hos oss och nu har ritningen kommit. Ritningen som visar hur vi ska få vår löjligt stora tomt, som idag mest liknar en golfbana, ombonad och mysig.


Känns super spännande, så nu ska ritningen tas med till den lokala trädgårdshandlaren för att se vilka plantor de kan få fram i hyfsad storlek och till hyfsat pris, vill gärna ha träd och buskar som redan vuxit till sig lite så att det blir resultat i trädgården direkt. Sen kommer ju inte allt på denna ritning komma till i år men det känns bra med en tydlig plan!

Nu ska jag måla ... igen :-)

Kram Torparfrun

4 kommentarer:

Hanna sa...

Ååå, va smart. En sådan skulle vi behöva till tomten vid stugan. Min dröm är en sån trädgård som Julias vita drömmar har. Skulle passa så himlans bra med vårt gamla torp.
Hoppas du hittar fina växter nu.

Anci sa...

Tänk att få göra iordning en trädgård. Och få en ritning på det :)

Kram
Anci

Livet på Berget sa...

Vad kul!!!! Det kommer säkert bli fantastiskt fint!
Ha de gott!
Kram
/Sara

Änglarnas hus sa...

Vilken dröm att ha fått hjälp med grunden av tomte..och att nu få starta omförvandlingen..Jag förstår att ni ser fram emot resultatet!

ha en fin söndag!! Kramis Sanne