torsdag 23 april 2009

Hopp om livet !

Körsbärsknoppar som är på gränsen till att slå ut är en bild som får representera mitt liv just nu. Låter ovanligt poetiskt för att var jag, men faktum är att det finns en sorts liknelse. 2008 var ett tufft år för mig, mitt arbete kom att påverka mig och min familj oerhört negativt.

Kom fram till att jag var tvungen att göra en förändring för att i viss mening komma tillbaka till livet. Det där lät märker jag.... vad jag menar var att min tillvaro var arbete, arbete, arbete, komma hem trött och somna först i hela familjen, sömnsvårigheter på grund utav stress. Vissa dagar liggandes i sängen helt under isen...

Hur som helst, med lite hjälp utav en fantastisk kvinna så insåg jag att jag var den enda som kunde förändra situationen och ta kontroll över mitt liv, mina tankar, känslor och mående. Helt enkelt förändra det som var tvunget att förändras. Sagt och gjort....


För att göra en lång historia kort så har jag frånvarande från bloggandet eftersom jag har varit fullt upptagen med att byta jobb och faktiskt helt enkelt stressa av.


För att vara ytterligare lite djup och fullfölja liknelsen med körsbärsträdet så känns det som att även mitt liv legat i vintervila och att jag nu börjar få livet tillbaka :)

Mitt dygn har plötsligt många mer timmar eftersom jag nu har energi kvar när jag kommer hem, vilket känns fantstiskt!!!


Och för att göra det hela ännu lite bättre så är det ju snart dags för BLOGGTRÄFF, vilket jag ser fram emot!


Avslutar det hela med att visa vårt nya väggord ovanför vår ytterdörr och säga att det gäller även besökare till den här bloggen :)

P.S Jag är fortfarnade ingen super fotograf ...men nu har jag i alla fall ork, energi och TID till att öva!!!

5 kommentarer:

Må Gott sa...

Hejsan!

Visst kan det göra ont när knoppar brister...men du gjorde helt rätt! (Här är en poet till som du märker *fniss*)
Hälsan före allt!

Må gott!
Kram Anette

Kathys Home sa...

Hejsan, visst är det så att man måste vila sig i form emellanåt :-) Jättefint väggord ni har därhemma, du önskade pergola jag önskar väggord..:-) Ha det gott..kul att få träffas snart!!//kat

Må Gott sa...

Ja det är en massa gamla spikhål i den så den kan ha suttit precis vart som helst.

Såg på din profil förresten att ni ska starta bed- and breakfast. Låter som ett spännande projekt. Kommer du berätta om det här på bloggen? Skulle va intressant att ta del av de erfarenheterna och kanske göra likadant någongång...

Ha en fin dag!
Kram Anette

mig & alice sa...

Vafalls??!!!
Jag skrev nyss en lååång kommentar som tydligen bara försvann??

Jag känner dock igen mig i det du beskriver om att man bara jobbar och sover. Vad skönt ändå att höra att du har tagit tag i det i tid och är på bättringsvägen.

Själv stinker jag som en rökt hamburgare då jag varit på min dotters fotbollscup hela dagen och stått vid grillen.

Ska slänga mig i duschen nu och slänga mig vidare i soffan med en stor skååål med godis :-).

Ha det så gott och hoppas att du en fortsatt bra helg.

Kraam
Melinda

Anci sa...

Hej !

Det du skriver ger mig hopp :) Känner mig ibland som en kvist som fortfarande har vintervila. Eller så är jag bara trött just i kväll ??

Kram