lördag 2 maj 2009

Ägnade gårdagen åt att städa upp lite i min köksträdgård. Mina ständiga följeslagare var så klart med. Tog några bilder på när de njöt i solen och tänkte hur kan jag inte ha tyckt om katter, katter är ju jätte mysiga!!!


Det gick väl uppskattningsvis 10 minuter innan den varma känslan jag hade över mina katter drastiskt tog slut!!
Jag hade sått fröer i mina odlingslådor och gick för att hämta vattenslangen för att just vattna. När jag kommer tillbaka så ertappar jag den ena katten med att ordningsamt krafsa med tassarna för att täcka över sina nyss gjorde behov.... I MIN ODLINGSLÅDA!!!
Vokabuläret som användes i denna stund var allt annat än trevligt och sällan och aldrig har katten varit så blöt, katten drog iväg rätt fort. Bredvid så står den andra och tittar... och hoppar nonchalant upp i odlingslådan.
Jag kom då ihåg varför jag egentligen inte är så förtjust i katter....SKADEDJUR!!
Jag har nu startat krig mot katterna vad gäller äganderätten till mina odlingslådor. Ett krig som jag har all avsikt att vinna, för .... Mitt lag vinner alltid! :-)
Måste väl för känsliga läsare och kattälskare tillägga att ingen katt kom till skada och det kan väl hända att de fick mysa lite med mig i soffan på kvällen... Jag förklarade dock för dem att det bara berodde på att jag var ensam hemma och att jag egentligen fortfarande var arg *s*
Nu ska jag kolla blocket efter en stor hund, äta frukost och njuta av solen. Måste dessutom kolla efter mer exakt info om vad som gäller för morgondagens bloggträff, tid och plats och så. Någon som vet?
Kram Torparfrun


8 kommentarer:

In my house sa...

Ååååå, tack snälla duuu,,,, va glad jag blev.... Det värmer med snälla ord ska du veta!

- Grrr, idag ska jag börja med en medicin som jag blir halvt deckad av,,, grrr! Jag måste! så jag hoppas hoppas att jag orkar kika in här ibland ändå!!!! nu i några dagar vecka...

- Tack ang linnet! det kommer från Vero Moda 199kr,,,, sådär lagom vanligt men ändå fint!

Ha de bäst kraaaam j

Anci sa...

Hej !
Kul att ses idag och få nya bloggvänner :) Roligt att läsa om din kontrovers med katterna. Ni får kanske komma fram till en kompromiss ??!

Ha det så bra !

Kram

Hannis sa...

Haha!!Visst är dom ljuvliga kattrackarna!

Nu hoppas jag ju att det är rätt Torparfrun jag hamnat hos så det inte finns flera=))
Affären jag pratade om i Grillby har en hemsida:
http://www.mobleroting.se/

Nu är det som sagt var varierat med saker och priser.

Nu, soffan och godis!!

Kram Hannis

lottens vita och gröna sa...

hallå där lilla torparfrugan! så kul att ha träffats, vilken dag vi hade, tack för det!

ha det gott, varmkram lotten

Tina sa...

Hej Torparfrun. Jätte trevligt att träffas igår! Hittat någon stor hund på blocket än...:-) Kram Tina

Engelska Villan sa...

Hej!
Vilken mysig dag vi hade igår! Roligt att träffa dig!
Ert hus ser fantastiskt ut!
Kram Anna

Florist-javisst sa...

Hej!
Jag förstår dig att du blev arg, när katten gjorde så där! Jag skulle ha gjort samma sak. Här hemma har någon varelse dragit upp mina nyplanterade lökväxter. Men jag vet inte vem jag ska skälla på!
Nej, tyvärr har jag inte varit på någon bloggträff. Det hade ju varit trevligt.
Kram Maria.

Må Gott sa...

Hejsan!

Hahaha vilka katter! Jag hade sått frön i balkonglådor en gång och ställt dom under elementet. Vips så var det KANINEN som stod och krafsade lyckligt i dessa. Det var på den tiden det fanns kanin i huset. Nu finns det "bara" katt och hund. Jag tror dock att min katt anser sig för fin för att krafsa i blomjord. Det är ju rätt praktiskt. :-D

Ha en fin dag!
Kram Anette