onsdag 6 januari 2010

Gardinstänger?

Sitter här och äter frukost och tittar på mitt köksfönster. Idag ska julen bort och då även den enda julgardinen i huset, den i köksfönstret. Funderar då på vad som skall upp där istället, känns inte helt kul att sätta upp samma hissgradin som jag hade innan jul. Vill ha förnyelse!!
Då uppstår ett dilemma, jag har ingen gardinstång i köket. Ja faktiskt inte på något ställe i huset förutom i barnens rum. Jag tröttnade på gardinstänger och tog bort alla för nått år sedan men nu funderar jag på om jag inte skulle ha en i köket i alla fall. Så då blir frågorna plötsligt många. Vad ska jag ha för gardin?! Ska jag ha en gardinstång eller inte?! Vart hittar jag en snygg gardinstång iså fall?! Måste nog tillverka en själv av någon trästång....

När frågorna blir många så får jag väl vända mig till några som har tips och råd :-)
Med andra ord.... Hur har ni det med gardinstänger?

Kram Torparfrun

6 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hej där. Har svarta tråkiga gardinstänger. Skulle vilja ha vita eller så kan man sätta gardiner på vajertråd eller skena i taket så ser rummet högre ut.
Lycka till med besluten!
Kram
/Sara

Anci sa...

Hej !
Jo tack, här är det gardinstänger lite här och var. Jag känner också lust att förnya, men det blir nog inte av nu precis.

Kram
Anci

jakt,skor,barn,inredning sa...

Härligt att höra att fler än jag våndas över gardiner och stänger hi,hi. Maken tycker att jag är småknäpp. Men å andra sidan är inte han helt smart heller som frivilligt går ut i kylan och jagar=) Nilla

nikita sa...

Du som gillar inredning, lantligt & Shabby chic
nu har du chansen att vinna ett presentkort 500:-
Hos louise interiör i min blogg, en webbutik fylld av fina
inredningsdetaljer!
Tävlar gör du här:
http://nikital.blogg.se/2010/january/vinn-500-hos-louiseinterior.html

Sjabbig men chic sa...

Men tänk att jag ägnar mig just nu åt exakt samma existensiella frågor som du. Ska jag hänga upp de linnefärgade hissgardinerna? Njäe jag vet inte jag skulle vilja ha vita. Hm, jag har ju de där vita med lite gult i... men jäklar då har jag inga fina lampskärman!
Håhåjaja... så kan man också fördriva en hel förmiddag;)

Kram Lisa

Hanna sa...

Halloj! Ja det är svårt det där med gardinstänger. Jag har Ikeas silver/stål färgade. Men skulle gärna vilja ha såna där trästänger som är lite guld/vit shabbiga. Och så tror jag det är ett ekollon längst ut. Tror jag har sett dom i Jotex eller Ellos. De är superfina.
Hoppas du kommer på nåt bra. Kram på dej