fredag 26 februari 2010

EFTERLYSNING!

Tack för alla snälla kommentarer gällande våra bröllopsbilder!

Gick runt i huset för att se om jag kunde hitta någon bra plats att sätta upp dem på, tänkte att det inte är någon idé att framkalla dem om jag ändå inte tänker använda dem. Hittade dock inte det där perfekta stället där det skulle kännas rätt. Så jag får nog helt enkelt konstatera att jag nog är en sån som inte har den här typen av bilder framme.

Däremot så kom jag på att jag skulle göra ett fint, gammalt hederligt fotoalbum med bröllopsbilderna i så man kan titta på dem och visa till andra utan att ta fram datorn. Men i ärlighetens namn så har jag ju alltid datorn framme och på.. så det argumentet kanske inte var det bästa *s*

Nog om det! Jag har en liten efterlysning att göra. Om två veckor så åker ju vi till fjällen som vanligt och till påsk blir det Kiruna. Så igår var jag på stan för att leta efter fleecekläder till Märta. Utan framgång, i en butik skrattade de till och med åt mig och sa "vinterkläder? Lilla gumman vi har vårklänningar". Jodå hon kallade mig "lilla gumman" jag skämtar inte :-)

Så nu mina kära vänner i bloggvärlden.... Jag vet att många utav er är duktiga på att sy så jag skulle vilja be om hjälp!
Är det någon som skulle kunna tänka sig, eller som känner någon som skulle kunna tänka sig att snabbt som ögat, sy vita fleecekläder i bebisstorlek??? Självklart så betalar jag! Skulle dessutom bli så otroligt glad och tacksam :-)


Kram Torparfrun

7 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hej
Jag har mailat dig hoppas det kom fram.
Jag kan gärna titta i butikerna här om du vill, kanske har det kvar sådana och så kan jag skicka dem. Jag ska en sväng på söndag. Jag håller ögonen öppna för sy kan jag inte.
Ha en trevlig helg!
Kram
/Sara

Åsa sa...

Hej vännen! H&M har ljusrååååsa, jättesöta fleccekläder, enfärgade! Jossan har fått såna, gröna såklart och de sitter jättebra på henne :)
Hörs i morgon hoppas jag, mellan 20-21:30 så ladda mobilen:)
Så MÅSTE du framkalla nån bild från bröllopet. I svarvitt till hallen, ett par mindre bilder.....

Livet på Berget sa...

Oki, jag kollar på storlek 62 imorgon vitt eller ljusrosa. Hör av mig om resultatet. Å visst har jag lyckats ramla över 10 poäng, vi får se hur det går:)

Kram
/Sara

Hanna sa...

Halloj, jag kan kika lite efter också. Har sett på Stadium. Ska kolla igen. Kram på dej

Plupps krypin sa...

Hej.
Vad är det för kläder du vill ha till tösen? Jag kan sy hör gärna av dig.
Kram Yvonne

Livet på Berget sa...

Hej
Ledsen att jag inte hittade något fleeceunderställ till fina lilla Märta. Det fanns bara för större barn:(. Försökte ialla fall!
Hoppas du hittar!
Kram
/Sara

MM sa...

Be maken om mitt nr o ring så löser jag det åt dig!
Kramar från Kusin-mamman