torsdag 18 februari 2010

Golv tankar...Tack alla som läser och lämnar kommentarer, det uppskattas verkligen!

Som jag nämnt tidigare så ska ju vi bygga ut vårat hus. Fem månader tog det att få bygglovet men nu är allting klart. Så igår var killen från byggfirman som vi har anlitat här. Maken och han satt i köket och gick igenom allt, själv satt jag i vardagsrummet och organiserade bilderna i datorn. Lyssnade som tur var med ett halvt öra för plötsligt så hör byggkillen fråga "vill ni ha samma golv i nya delen som i resten av huset?" ... reagerade inte då utan det var när maken svarade "ja" som jag flög upp från soffan och ropade "NEJ!!!".

I vårt hus ligger ett och samma golv överallt, ett ek parkett golv. Jag tycker inte alls om utseendet men jag gillar är att det är likadant golv överallt. Men trots det så kan jag inte förmå mig att lägga in ett golv som jag i grunden inte gillar bara för att det ska vara likadant golv i hela huset. Jag hoppas snarare att jag kan få maken att gå med på ett golv byte i övriga huset också :-)
Så nu är bara frågan vad för golv vi ska ha i utbyggnaden som ska inrymma tre barn sovrum?! (I etapp två ska vårt kök byggas ut)
Någon som har någon tanke, tips eller "allmänt input" i golv frågan?????

Här är en bild som ger en ungefärlig bild på hur huset kommer att se ut när det är färdig byggt.Ha en skön torsdags kväll!

Kram Torparfrun

P.S Har fått mail gällande att sängkläderna inte finns i våran webbutik och det är helt rätt uppfattat de finns inte där. De säljs endast i våran gårdsbutik men om någon är intresserad så kan jag givetvis skicka. Jag föreslår att man tittar på mille nottis egen hemsida http://www.millenotti.se/ för att se vilka produkter man är intresserad av, maila sedan mig så får man prisuppgift :-)

3 kommentarer:

Hannis sa...

Tjenixen tjejen!
Vaxet är från Indiska och är för mörka möbler.
Var osäker på om det skulle funka men blev nöjd.
Bara kleta på mängd efter vilken nyans man vill ha och efter en timma så torkar man av överflödet med en torr trasa.

Golv, ja jösses.
Mycket att tänka på då för det byter man ju inte så ofta.
Slitstarkt och ganska tåligt lär det ju vara i alla fall.

Håller tummarna för att du får med dig maken på golvbytet=))

Kram Hannis

Anci sa...

Hej !
Jag har tyvärr inga goda råd att ge. Hoppas att du får det golv du vill i alla fall :)

Kram
Anci

Hanna sa...

Huset kommer bli ännu finare. Inte ska du ut och åka i det här vädret. Hörde att vi skulle få flera decimeter snö imorrn, -20 grader och blåst. Usch, det blir nog ännu fler olyckor. Har varit många på E4 idag mellan Knivsta och Uppsala.
Håller inne nu och mys med bebben. Kram på dej