fredag 14 januari 2011

Första arbetsdagen!

Idag är en bra dag. Idag var första arbetsdagen efter min föräldraledighet. Man ser ju till att mjukstarta på en fredag ;)

Jag har verkligen längtat efter denna dag! Gillar att jobba :)
Sitter nu och dricker skumpa för att fira medans maken lagar middag, sämre kan man ha det en fredag ;)

Till något helt annat ...

Jag har sedan länge plockat bort all jul men en sak finns kvar och det är min julbock som bästaste pappa har gjort till mig i julklapp :) Den är så fin tycker jag så det känns lite trist att den nu åker ner. För precis som en liknande.. rätt dyr julbock som figurerat i olika inredningstidningar.. och kan ha inspirerat denna ;) , så är denna "hopfällbar"... går enkelt att ta isär och därmed lätta att förvara.
(Var inte det där en lysande meningsuppbyggnad så säg?! *s* de eventella lärare som läser denna blogg fick väl spader nu ;) )Ha en underbar fredag kväll nu allihopa!

Kram

3 kommentarer:

Jenny sa...

Den är ju jättefin!!!
Tror att ni kanske får börja serietillverka den nu ;)
Och svenska tyckte jag var kanonbra!! Men jag är ju ingen lärare heller..
Ha en skön kväll du också, kram Jenny

Sjabbig men chic sa...

Hahaha, meningsuppbygnad och skrivregler bryter jag emot hela tiden i min blogg. Vet inte varför men det blir bara så. Bocken är kanonfin en sån skulle jag verkligen vilja ha. Det är otroligt begåvat att börja med en riktigt kortvecka:)

Kram Lisa

Hanna sa...

Håller du tummarna för mej på måndag?? Hoppas jag har en chans på tjänsten, får jag jobbet så ska jag skicka dej en puss i påsk;), hihi. Kram