lördag 13 februari 2010

I´m back!

Har haft ett litet blogguppehåll men är nu tillbaka :-)
Det har dock inte hänt så mycket annat hos mig än att komma in i livet med bebis, det är konstigt hur fort man glömmer.

Igår fredag så skulle maken på möte i Härnösand så då bestämdes det att jag och Märta skulle följa med och att vi skulle bo på hotell i Sundsvall över natten och bara ha det mysigt. Så vi klev upp tidigt på fredag morgon och gav oss i väg. Medan maken var på möte så roade jag och Märta oss med lite shopping i Birsta köpcentrum (Sundsvall). Konstaterade rätt snart att Märta har lite att jobba på när det gäller att bli ett roligt shoppingsällskap, hon sov nämligen mest hela tiden. Ja, givetvis så vaknade hon ju precis vid de tillfällen när jag skulle prova kläder. Kan inte säga att det gjorde så mycket..... för prövning av kläder var ju inte det mest underhållande jag gjort, det är några kilon kvar innan man är en MILF *s*
På kvällen så var det dags för middag. Vi hittade en super mysig italiensk restaurang INVITO tror jag att den hette. Där började vi med en coctail (som servitrisen var noga med att kalla det). Och innan någon börjar fundera över det så .... nej jag ammar inte!



Efter middagen så återvände vi till hotellet, Knaust, för att hänga på rummet. Hotellet var jätte fint och sängen.... SÄNGEN... det var den skönaste säng som jag någonsin legat i !! Våran plan var att ha efterrätts picnic i sängen och kolla på Let´s dance. Märta hon gick in för detta med picnic....
Idag så återvände vi hem tidigt eftersom min 7 åriga son skulle spela på sin första piano konsert på Musicum i Uppsala. Han var så duktig och jag är så stolt över honom, vilket jag iof alltid är men ändå :-)
Efter det så åkte vi raka vägen till barnsjukhusets akutmottagning eftersom att Märta blivit allt sämre. Efter ett antal timmar så kunde det konstateras att hon är tok förkyld och har öroninflamation, vilket tydligen är väldigt ovanligt på 2 veckors bebisar. Så laddade med penicillin, alvedon och näsdroppar så har vi nu bäddat ner oss hemma i soffan och ska nu kolla på "Mello".
Ja detta var en snabbuppdatering på vårt liv så här långt.

Ha en härlig lördag kväll!!
Kram Torparfrun

2 kommentarer:

Hannis sa...

Stackars liten!
Hoppas att hon kryar på sig snabbt.

Men du, se det perfekta i att hon sover under shoppingturen...
Ingen som piper över att du shoppar för mycket i alla fall=))

Kram Hannis

Anci sa...

Fullt upp hör jag !
Hoppas att lilla Märta kryar på sig snabbt och blir pigg.

Hoppas att du får en hjärtlig dag !!

Kram
Anci