tisdag 16 februari 2010

Mille Notti - Vardagslyx i sängen!

Jag vet inte vad ni tycker men en renbäddad säng är något utav det bästa jag vet. När vi skulle starta upp vårt Bed&Breakfast så var det viktigt för mig att hitta sängkläder som kändes lite lyxiga och som hade bra kvalité så att det skulle tåla att tvättas ofta.

Av en ytterst tillförlitlig källa, en kompis som förmodligen har sovit på fler hotell än jag någonsin kommer att göra, fick jag höra om Mille Notti (www.millenotti.se) . Hon pratade så varmt om dessa sängkläder och använde dessa hemma hos sig. I samma veva satt jag och tittade på tv, på design Simon & Tomas. Säga vad man vill om deras smak men jag insåg snart att när de bäddar en säng så gör dom det med lakan från Mille Notti. I just detta avsnitt så fick pratade de om att Mille Nottis sängkläder var så fantastiska.

För att göra en lång historia kort, vi beslutade oss för att använda dessa sängkläder till vårt B&B. Konceptet är att det som finns i B&B:t ska man kunna köpa med sig från gårdsbutiken. Vi presenterade vårt koncept för Mille Notti och de gillade vår idé och godkände oss som återförsäljare. Sedan dess går alltså lakan och påslakan, överkast, täcken och kuddar att köpa hos oss och till betydligt bättre pris än på NK där de också säljs :-)

Rätt snabbt så hamnade dessa sänkläder även i våran egen säng, för de är verkligen helt underbara! Sedan åkte även våra gamla täcken och kuddar ut och in kom täcken och kuddar från MN. Maken blev överlycklig och menade att han aldrig mer ville uppleva en "sladdrig" kudde i sängen.
Idag så blev sängen renbäddad och då passade jag på att ta några bilder, eftersom detta är våran egen säng så är lakanen inte strukna, det görs bara till gäster :-)




Just detta påslakan heter Angela och har en vacker hålsöm, påminner om gamla lakan med spets. Bilden längst ner till höger är en närbild på det paisly-mönstrade överkastet.
Så nu skall jag ta ett bad, göra en hårinpackning och sedan lägga mig i en ren säng och njuta av känslan av LYX!!!
Kram Torparfrun

12 kommentarer:

promenader på landet sa...

Hej och visst är det skönt med nybäddad säng med rena lakan och dina är sååå fina! Låter härligt med hårinpackning också här hemma hade barnen och jag fotbad häromdagen det var också skönt! Kram Maria

Livet på Berget sa...

Underbart och vilket härligt koncept! Jätte snygga ser det ut och jag håller med dig om att det är ren och skär njutning att få krypa ner i en renbäddad säng. Ha en skön myskväll!
Kram
/Sara

fröken knopp sa...

Hej torparfrun..

Det där kallas jag vardagslyx...Nybäddade påslakan är det bästa jag vet..o bad o hårinpackninga gör ju inte saken bättre..hihi.. Lyx som småbarnsförälder!! Eller vad säger du??

Ska genast kika in i webbutiken o kika!!

Varma Kramar Elin

Helen sa...

Hej!
Finns det något skönare än att krypa ner i en renbäddad säng, jag håller med dig. Era gäster måste sova som kungar och sånt är viktigt när man sover borta. Sov gott.
Kram/Helen

Färjtorp sa...

Hej och tack för besöket hos mig =)
Bed & breakfast... låter intressant!!
Vacker bädd.

Kram Johanna

Anonym sa...

Håller med Dig, det får en att känna sig ren långt in i sin egen sinnlighet, om man anammar Ditt koncept! Fina fina påslakan!

Agneta

Hannis sa...

Det låter som att du förmodligen har sovit lika ljuvligt som man faktiskt gör på hotell!
Härligt!

Kram Hannis

Anci sa...

Tack för tipset ! Jag ska hålla utkik efter Mille Notti.
Jag hoppas att din kväll blev lyxig och njutbar.

Kram
Anci

Designe sa...

Åh va härligt det låter! Så fina och fräscha de ser ut! Jag såg faktiskt det programmet med Simon och Thomas men hörde aldrig riktigt vad märket hette..tack för att du tar upp det nu! Jag gillar oxå idén att man kan köpa det ni har i er B&B! Kram :)

Lauras gård sa...

Det såg verkligen inbjudande ut! Där kommer du sova gott i natt eller är det någon liten som håller dig vaken om nätterna?

Måste kolla in hemsidan om sängkläderna... Kram Stina

Cilla sa...

Men såå ljuvligt det ser ut!!
Fick en mysig rysning när jag läste/såg bilderna..
Tack för dina gulliga rader hos mig.. Nu skall jag kika runt på din blogg..
Ha en underbar dag!!
Kram Cilla

Unknown sa...

Ja det såg ju inte så dumt ut, att krypa ner där!!
Kram Anna

Hoppas det går bra med den lilla.