onsdag 25 februari 2009

Daniel Westling

Igår så handlade allt om den stora nyheten att kronprinsessan Victoria och Daniel Westling förlovat sig. Victoria med sin personlige tränare! Tro nu inte att jag på något sätt har något emot detta, för det har jag inte. Jag ställer mig dock lite frågande...


Frågande till hur bra han var som personlig tränare?! Även jag har en personlig tränare, visserligen en kvinna men ändå. Även om hon vore en skit snygg kille så skulle jag aldrig bli kär i den människa vars jobb är att plåga mig. Min personliga tränare, Sandra, gör sitt jobb och hon gör det bra! Jag kommer förmodligen att vara henne evigt tacksam, men faktum är att hon plågar mig! Förra veckan då vi träffades så sa hon att det var okej att äta en semla på fettisdagen för den skulle vi träna bort på kvällen. Hon skojade inte!! Jag höll på att dö....

Kom hem helt slut, kraschade i soffan och somnade. X antal timmar senare så orkade jag uppbringa tillräckligt med kraft för att gå in i sovrummet, ta av mig träningskläderna med nöd och näppe borsta tänderna och kravla mig i säng.


Den uppmärksamma läsaren har redan noterat.... att nej... jag duschade inte! Jag orkade inte duscha... och idag kan jag knappt röra mig. Kärlek ... nej MEN jävlar anåda vilken personlig tränare :)


Till något annat, mitt hem. I lördags fick jag en bukett liljor av min vän Åsa. Det bra med henne är att hon hade köpt dem med tanke på vart de skulle stå i mitt hem, där hon tänkte att just liljor skulle göra sig bra. I min hall. Jag är beredd att hålla med :)Nu ska jag koncentrera mig på Grey´s anatomy och sedan på nya lantliv!

Kram/ Torparfrun

1 kommentar:

In my house sa...

Jaaaa, hipp hipp och grattis till Vickan å Danne =) kul..... Tänk vad mycket dom har framför sig nu,,,, dom kommer ju liksom inte undan med ett litet bröllop =)

- Tog en liten målar paus nu,,,, ha vatt så dålig på att kommentera,,, har fullt upp!!! fast jag älskar ju de!!!!!

Hoppas att allt ä toppen, vi har grått regn väder,,, urtrist, men passar fint när målning står på schemat!!!! =)

Kraaaaam j