lördag 21 mars 2009

Äntligen!

Precis när jag som bäst höll på att komma igång med bloggandet så bestämde sig vårt internet för att sluta fungera. Vad som var problmet var länge oklart men efter inköp av nya "teknik prylar" så fungerar det äntligen igen :)

Så vad har hänt sedan sist.... Vi har haft en byggfirma här för att titta på alternativ till utbyggnad av huset. Vi har för få sovrum och behöver därför bygga ut. Jag hade i tanken snöat in på att vi skulle göra en övervåning, men efter ett besök av nära vänner med kloka ideér så har jag ändrat mig. Nu tänker jag mig något sånt här.....

borde bli stort nog ...*s*...

Här hemma har det hänt en hel del men tyvärr kan jag inte visa det eftersom kameran åkte på firma fest med maken igår. Försökte övertala kameran att stanna hemma men inte...

Den kommande veckan kommer ni att få frossa i det fantastiska materialet furu (snälla uppfatta ironin och avsmaken) vi åker nämligen till fjällen. Vi har en andelsstuga i Bydalen (jämtland), jätte fin skidanläggningn när man åker med 4 barn men inredningen i stugan lämnar en hel del att önska.

Nu ska jag titta in hos mina favorit bloggare för att se vad som hänt... massor skulle jag tro... ialla fall i den här bloggerskans hem http://in-myhouse.blogspot.com/ hon och hennes sambo har nog fler timmar på sitt dygn än vi andra.

Kram /Torparfrun

1 kommentar:

Eddan sa...

Hejsan!

Tack för hälsningen inne hos mig.

Vilken fin gård ni har. Torpet är alldeles alldeles underbart :-)! Ett sådant vill jag också ha - du råkar inte ha ett över som bara står och skräpar ;-)?

Lycka till med ert B&B.

Kram från Anette