måndag 22 mars 2010

Byggstart!

Äntligen är det då dags, imorgon är det byggstart av utbyggnaden på vårt hus. Men som med det mesta så finns det en inte så kul baksida. Här kan ni se våran gräsmatta bli historia.

Vi var tvungna att ploga tomten så att arbetarna kan komma fram med sina grävmaskiner???!!! Jag kanske är dum men borde inte en stor grävmaskin kunna köra i snö likaväl som en traktor. Nåja det spelar ju egentligen ingen roll, gräsmattan skulle ju ha blivit förstörd hur som helst.

Kan dock konstatera att vi kommer att ha en rätt trist tomt den här våren och säkert stora delar av sommaren också. Man får helt klart ta det onda med det goda. Barnen är dock glada av två anledningar

1.Plötsligt så finns det roliga snöhögar på tomten. De började genast planera för vilka lekar som skall lekas i dem imorgon.

2. Snart har de egna rum.

Var och en av barnen har tankar, planer på hur de vill ha det i sina rum. Men där har jag förklarat att när det kommer till inredning så råder det i denna familj mer av en diktaur än en demokrati :-) Önskemål kommer dock att beaktas, men någon målad motorcross på väggen blir det inte!

Kram // Diktatorn Torparfrun

6 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Va spännande med tillbyggnad. Ja önskemål om hur det ska se ut från barnen är inte alltid lätt att hantera. Här gick vi halva vägen var. Så yngsta sonen fick en fototapet med en snygg motorcykel på ;-) Nilla

Anci sa...

Diktatorn ? Fniss :)

Du får försöka att se framåt tills allt är klart.

Kram
Anci

Hannis sa...

Va??? Vill du inte ha en målad motorcross på väggen?!
När det gäller just inredning så tror jag faktiskt på diktatur=))

Ska bli kul att se hur det blir framöver.

Kram Hannis

Livet på Berget sa...

Hihi, ja man får ta och stoppa de värsta planerna. Tänk att Hanna valde vitt helt själv och vill dessutom ha shabby chic stil, klok tjej:).
Hilda hon är så lite så hon bryr sig inte:). Ska bli kul att följa ert byggprojekt.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Hanna sa...

Hihi, inte lätt att vara barn där inte. Mina får inte heller bestämma helt själva för då skulle det bli i 9-åringens rum bara rött och svart och i 12-åringens rum illgrönt. Isch!!
Så det blev vitt med en ljusgrå fondvägg och detaljer i deras önskefärger. Känns lite lugnare i rummet då.
Mina killar skulle definitivt älska dom snöhögarna!! Kramis

Anonym sa...

Ja visst e det härligt med ombyggnad.:-)
Ser fram emot att all snö smälter så leran på vår "tomt"(under uppfyllnad)
kommer fram:-) vi höres å synes snart. Kram å hälsa alla
Malin i skogen