onsdag 10 mars 2010

Vårkänslor

Flera dagar sedan sist, ligger nämligen återigen tokförkyld! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har nu varit sjuk mer eller mindre sedan början på januari. Inser att jag måste göra något för att bryta detta, köpa hem halva häslokost affären kanske?! Något måste ju finnas som kan hjälpa en att bli lite motståndskraftig kan man ju tycka. Någon som har några tips?

Måste hur som helst se till att bli frisk för på lördag åker vi till fjällen. Maken var snäll och stannade hemma idag på förmiddagen så att jag kunde sova. Tack snälla söta underbara du för det!

Förkylningen medför att det inte hänt så himla mycket här hemma, ja om man inte räknar med alla mina fina vårblommor som dött i fönstrena då :-)
Så jag ligger här i sängen och planerar nya fina arrangemang. Fanns jätte mycket inspiration i nya nummret av Allt i Hemmet. Man kan få vårkänslor för mindre.

På tal om vårkänslor. Ikväll ska vi få träffa lillasysters nya pojkvän för första gången, det ska bli spännande. Han är tydligen musiker och har turnerat i Sverige och ska visst utomlands nu. Bekanta som har hört honom säger att han tydligen är riktigt bra. Det viktigaste för mig är dock att han behandlar min syster bra och gör henne lycklig, hon har haft ......hmm....jag ska hålla mig sansad och säger därför ... lite otur på den fronten tidigare. Så om den här nya killen tänker att det är skönt att börja hela "träffa flickvännens familj grejen" med en syster så tänker han fel, han skulle bara veta att jag är den värsta i hela familjen.... *s*


Bild SIA

Ha det bra allihopa!

Kram Torparfrun

6 kommentarer:

Helen sa...

Hej!
Vad jobbigt för dig att vara sjuk hela tiden, gulligt av mannen att låta dig sova lite längre. Hoppas det går bra med träffen med systerns nya pojkvän, han skulle bara veta vad som väntar honom. Klart man är rädd om sin syster. Ha en trevlig kväll trots förkylning.
Kram/Helen

Anci sa...

Hoppas att det blir en riktigt trevlig kväll :)
Och att du snart är helt frisk igen !

Kram
Anci

Sjabbig men chic sa...

Krya nu på dig ordentligt!
Drick och sov mycket så kommer du att blomma sen!

Kram Lisa

fröken knopp sa...

tihi..Låter som att han kommer att få en hård kväll..skrattar!! :)

O hoppas att du kryar på dig så att er semester blir en toppen semester!!

Varmaste kramarna Elin

Vit som snö sa...

Ibland kan förkylningar komma i skov så man får varenda bacill som kommer i ens väg men det brukar följas av långa friska perioder sen, så har iallafall jag upplevt det. Hoppas du kryar på dej till fjällturen!
O så hoppas jag att lillasysters pojkvän får godkänt;)
Kram Cilla

Hannis sa...

Hehe, jasså en till som är en vakande syster!
Min svåger säger att när han mötte mig dom första gångerna så kände han sig konstant synad.

Själv har jag i dag för första gången på tre dagar klivit ut från badrummet...
Magsjuka heter det visst.
Hoppas att du kryar på dig till fjällresan!

Krukan åkte i papperskorgen(kaffekrukan)...
Färgen blev helt fel till slut.
Jag vet, jag är något överdriven när det kommer till just färg *skrattar*

Kram Hannis