torsdag 25 mars 2010

Gräsänka

Idag åkte maken till Riksgränsen med sitt jobb så jag är gräsänka till söndag. Att jag skulle var ensam hemma en hel helg slog mig med full kraft igår kväll, ensam en HEL helg. Paniken var ett faktum!

Nu skulle man ju kunna tro att paniken gällde ensam med barn och hund, saknad av maken .... men nej nej ... paniken gällde att jag insåg att ju skulle vara själv hemma en hel helg och ännu inte har smidit några planer på vilket projekt jag ska dra igång medan "katten" är borta så att säga. Här har jag nu jordens möjlighet att göra om något här hemma utan att maken kan tycka, tänka eller på något sätt lägga sig i eller hindra. En sådan möjlighet kan man ju bara inte låta gå förbi. Men det jävliga är att jag inte kommer på något!
Borde ju givetvis ha tänkt ut något iförväg, planerat, men det har jag inte. Mycket olikt mig :-)
Får se om jag kan komma på något bra här under dagen.

Hur som helst så var jag på en liten shopping tur igår ... Det blev en"balja" i emalj och ett pressglasfat från loppisen. Samt lite påskblommor som planterats i "baljan".Jag tycker verkligen om pressglas. Detta fat skulle passa perfekt till kakfat men det kommer dröja innan det kommer in några kakor i detta hus. Graviditeten har lämnat några plus kilon som ska bort snarast möjligast. Hade tänkt att blommorna skulle få stå ute på trappen men hunden visade ett stort intresse för dem så risken finns att de då rätt snabbt blir historia, så de får vara inne så länge.

Idag har jag varit och träffat en gamla kompis som jag inte träffat på flera år. Det var jätte kul, har verkligen saknat henne och kan faktiskt inte komma på någon bra anledning till varför vi inte har träffats på så länge. Vi var super tajta under flera år så det är rätt konstigt att det blivit som det blivit.

Hoppas att ni alla har en härlig Torsdag, snart är det helg!

Kram Torparfrun

6 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hahaha du är rolig du. Ja herre gud vilket tillfälle som går förlorat här nu får du tänka till ordentligt! Gillar också pressglas man kan verkligen hitta mycket fint till bra pris. Köpte också påskblommor igår. Ska visa sen på min blogg om jag hinner.
Ha en fin helg och jag kan knappt vänta med att läsa vad du kommer att hitta på:).
Kram
/Sara

Anonym sa...

Nog hittar du på något spännande att överäska maken med tills han kommer hem. Tycker oxå att det var superkul att träffa dig igen efter flera år, ibland blir det så i livet men riktiga vänner finns alltid kvar trots att det går år..Det är ju bara du som har sett min riktiga insida hur och då menar jag bokstavligt:-)
Kram/P

Nyanser av vitt sa...

Ha ha ja det är bäst att passa på. Njut av denna helg. Så skönt att vara ensam hemma utan att någon ropar på en samtidigt som man saknar varandra.
Sköt om dig
Kram Agneta

Sjabbig men chic sa...

Fina fynd minsann! Och jag antar att du har kommit på något att göra eftersom du inte har skrivit några nya inlägg.;) Bra det!

Kramis Lisa

Vit som snö sa...

Javisst, det var en underbar fest igår o sushin var delikat:)
Härligt att fler än jag njuter av livet som gräsänka då och då;) Man kan hitta många nya projekt att sätta igång med! Men det kan vara skönt att bara shoppa, mysa o träffa vänner också. Det var fina fynd du gjort!
Ha en skön kväll! Kram Cilla

promenader på landet sa...

Så fina fynd du har gjort! Må så gott kram från Maria