tisdag 14 december 2010

Önskelista

Jag älskar julen och julklappar !! Sista tiden så har det varit mycket prat om vad man önskar sig i julklapp. Barnens listor är långa och vi har pratat mycket om att man får önska sig vad man vill men att det inte finns några garantier för att man får det man önskar sig, iaf inte allt!

Självklart så har ju även jag en önskelista, ungefär lika lång som barnens om inte längre. Här nedan så ser ni några av de saker som finns på min önskelista. Alla bilder är "googlade".


Vill gärna ha nytt köksgolv så denna bild får symbolisera det.
Skorna är Icebugs vinterlöparskorDessa bilder talar väl för sig själv?!
Vill gärna ha en Chloé väska.
Lampan är en Form Nasielsky, som man själv hänger sina glas på. Cool men vet dock inte vart jag skulle ha den.

Ja... det var en del av min önskelista som sträcker sig från 100kr till 6 milj. för man fick ju önska sig vad man ville ;)
Nu lunch!
Kram

2 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Det var en finfin önskelista det där. Men lampan ska du passa dig för. Jag var sugen på en och visade min moster och hon föll som en fura och köpte en stor. Men fattar du vad dammigt det blir! Och du vilka härliga bilder du visar i förra inlägget. OCH JA! Jag vann! Wonderful. Jag har varit helt bedrövlig med bloggandet men jag har varit så himla trött så jag har fullt upp med jobb och allt det där andra som man ska göra du vet:) Kan jag maila dig min adress? Ja, men det är klart jag kan ska bara räkna ut var jag hittar din mailadress.

Kramis och tack och stor kram då
Lisa

Hanna sa...

Ja den där lampan med plats för glasen är så fin. Min förra chef har en sån ovanför köksbordet, den står på min önskelista till vad jag vill ha i mitt framtida hus.