måndag 20 december 2010

Dålig bloggerska ;)

Här har det då inte bloggats på flera dagar. Som hos de flesta andra så här års, så har det varit fullt upp här hemma de sista dagarna. Har tyvärr inte så mycket som kan visas här för det är inte direkt hemma fix som upptagit min tid. Däremot kommer det ta en väldig tid att reda upp det kaos som jag/vi har lyckats skapa här hemma, ser ut som en bomb har slagit ner. Men det gör inte så mycket, för imorgon natt så stänger vi och låser om kaoset och åker till Kiruna.

Ikväll är det dags för årets första julbord för min del. Vi ska till Krusenbergs slott med makens jobb. Ska bli super trevligt!
Dessutom så är lillstumpan hos farmor så "it´s only me and the husband" hemma inatt :) En natt utan välling .... Lovely!

Köpte en ny "maxiklänning" i helgen som skall invigas ikväll.
Denna vinter så finns det ju massor av dessa hellånga klänningar i butikerna. Jag köpte min från MQ, känns skönt med en lång klänning nu när det är kallt ute. Även om den inte direkt är varm så är det något psykologiskt i att känna sig ordentligt klädd som gör att det inte känns lika kallt som med en kort klänning.

(lilla bilden lånad från MQ´s webshop)


Nu ska jag ta en lååång dusch utan att någon stoppar ner div saker i toastolen samtidigt ;)

Hoppas att ni alla får en härlig måndag!

Kram

2 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ni kommer att få så god mat, dom är helt suveräna där. Nilla

Helen sa...

Tittar in för önska en God Fortsättning på det nya året.
Kram/Helen