fredag 20 november 2009

Barnvagn

Nu har vi beställt barnvagn! Det blev en svart Kronan vagn. Vår guide och trygghet i detta beslut har varit min underbara vän Åsa. Ingen har nog haft så många vagnar på så få barn (3 st) som hon. Somliga har mani på ex skor, men jag undrar om inte hon är besatt av barnvagnar :-)
Hur som helst så har det varit fantastiskt bra i detta läge, då hon har kunnat säga vilka vagn som man inte ska köpa och tvärtom.

Att den dessutom beställdes via nätet gjorde det hela ännu bättre, jag älskar "nätshopping". Inga köer, man behöver inte vara tillpiffad för att vistas bland folk. Utan kan lungt ligga i sängen i sin sunkiga pyjamas :-) Dessutom så behöver man inte bära hem grejerna utan de kommer i brevlådan, ja i alla fall oftast. Barnvagnen får vi säkert snällt hämta ut på posten.

P.S Tack för kommentarerna gällande att ge vänner bloggadressen. De gjorde att jag har beslutat mig för att sluta fåna mig och ge adressen till de som vill ha den.

Kram Torparfrun

4 kommentarer:

fröken knopp sa...

vagnen ser jätte fin ut!! Vi har haft en brio nu o den har jag varit jätte nöjd med..men jag litar på din vän..hihi..kanske vi med ska ha en kronan nästan gång..hon verkar kunna sin grej..:)

Hoppas att du får en härlig helg!!

kramar elin

Nyanser av vitt sa...

Den ser jättefin ut. Rejäl. Min son är 9 år nu och vi hade Brio. Förstår mig inte riktigt på de där moderna små sakerna för så fort bebben blir några månader men fortfarande ligger så får ju stackarna ligga dubbelvikta.
Ha en jättemysig helg
Kram

Anonym sa...

Den där var riktigt fin. Tänk att få ligga där och bara ha det bra.

Krammm

Sjabbig men chic sa...

Den ser fin ut den där. Jag kommer ihåg vad jag tyckte att det var roligt att köpa barnvagnar. Hade faktiskt två med Fabbe och två med Gry. Ja plus sulkyvagnar då;)

Kramis Lisa