söndag 1 november 2009

Födelsedag!


Idag är en speciell dag, idag fyller världens underbaraste lilla kille år - Min yngsta son Eddie fyller sju!!!

Tänk att det är sju år sedan jag höll honom första gången, det är helt otroligt. Sju år och jag kunde inte vara mer stolt över honom, han har växt upp till att bli en sån omtänksam och klok kille. Ingen kan få mig lika mållös i diskussioner som Eddie, han har ett sätt att tänka och reflektera över saker som är imponerande.
Ingen kan heller bli så arg som han, vilket i sin tur lett till många av dessa diskussioner :-)

Han fyller år och för första gången så fick jag inte vara den som väckte honom med frukost och presenter på sängen. Se honom ligga där varm och go i sin säng och låtsas sova när vi kommer in. Se den iver som han öppnar sina presenter med. Som han har längtat efter denna dag och jag får inte vara där och dela den med honom. Det suger!!!!

Vi har visserligen planerat att fira honom nästa helg, då han även ska ha kalas för sina kompisar. Han har även fått oss att lova, vilket jag gladeligen gjorde, att han ska bli väckt på morgonen med frukost på sängen även hos oss även om det itne är hans riktigt fördelsedag. Men för mig är det ändå inte samma sak.

Det här är verkligen baksidan med att inte leva tillsammans med pappan till sina barn. Nu har jag turen att ha en bra relation till mina barns pappa och han vet hur viktiga sådana här dagar är för mig. Därför så har jag i alla år fått ha barnen på deras fördelsedagar oavsett om de egentligen infallit på pappa veckor. Jag får dessutom ALLTID ha barnen på julafton.

I år tänkte jag att jag skulle vara storsint och faktiskt "låta" Johan ha Eddie på hans fördelsedag, det är nämligen Johans vecka med barnen. Så jag planerade in att resa hit till Madrid denna helg för att ha något roligt att tänka på och göra.

Men faktum är att det idag inte alls känns något roligt, sitter här med tårar och vill bara vara hemma, hos Eddie på hans födelsedag!!!

Vill vara tydlig med att jag är helt säker på att det inte går någon nöd på Eddie utan att han med all säkerhet har en alldeles fantastisk födelsedag hos sin pappa, nej detta handlar bara om mig och mina känslor.

Nåväl, nu ska jag samla mig - torka tårarna och ringa honom sedan blir det frukost och besök till en jätte loppis. Inget kan väl trösta mer än en loppis..*s*


Kram Torparfrun

1 kommentar:

Anki sa...

Hej & tack för titten hos mig...ända från Spanien!
Jovisst, återanvändning på hög nivå, haha!
Hälsa grattis till sonen!

Ha det härligt!
Kram Anki