lördag 5 december 2009

Besök

Flera dagar sedan sist. Mina föräldrar är här och vi är dessutom barnvakt till min bästa kompis tre döttrar som är mellan 11 månader-7 år. Mysigt att få rå om en liten tjej, bra att färska upp minnet på hur det är med någon som behöver matas och som äter på natten :-)
Otroligt nog så sov alla 7 barnen (våra fyra plus 3 lånade) före klockan nio. Det tyckte jag var riktigt bra gjort.

I övrigt så är mitt största problem just nu att mina timmar av ork inte räcker till allt som jag behöver få gjort. På jobbet skall alla kontakter avslutas, remiteras vidare eller överföras till min vikarie under föräldrarledigheten. Jag har endast 11 arbetsdagar kvar, och måste säga att jag lääängtar jag till att få vara ledig!

Här hemma har det också hänt en hel del, självklart ska visa er allt men nu är klockan 23.00 så jag orkar faktiskt inte börja fota. Hoppas på överseende av detta :-)

Börjar därför med att visa redan färdigtagna blider från ett av mina senare projekt, årets adventsljusstake!

Mer bilder kommer imorgon, nu ska vi bada badtunna!

Kram Torparfrun

3 kommentarer:

Hannis sa...

Visst är han fin vovven!
Det har varit så härligt att ha honom här.
Med undantaget för hans högljudda snarkningar på natten=))

11 dagar kvar.
Kan tänka mig att det kommer att bli skönt.
Och du behöver väl ladda batterierna också inför att liten ska komma.

Kram Hannis

Änglarnas hus sa...

Ohh vilken fin adventskrans du har..superfin!!..Nej du..här orkas det inte heller lika mycket..men jag gör det jag vill..blir det mindre än vanligt spelar det ingen roll ;)..
Mammaledig?..då har du en lite hemma eller?

Ha det mysigt nu på 2:a advent!!

Kraam Sanne!

Livet på Berget sa...

Så fin ljusstake!!! Men oj att ha så många barn hemma, jag som har svårt att hinna med min enda lilla skatt:). Förstår att du är helt slut och snart kommer ett till litet gryn. Wow jag är impad av din ork! Badtunna lät skööönt, en sådan skulle jag verkligen vilja ha. Jag och Mini skulle bli russin för vi skulle inte göra nått annat än att bada:).
Må gott!
Kram
/Sara