onsdag 30 december 2009

Ragatan klagar....

VARNING! Till er som inte vill läsa någon form av negativt inlägg på denna blogg ska sluta läsa genast. Detta inlägg kommer nämligen vara en fest i negativitet och inte handla ett uns om vit fin inredning.

Negativ... ordets innebörd räcker inte till för att beskriva hur jag känner mig just nu. Nedan ses en bild som på pricken beskriver mig just nu.... (bilden lånad från www.svenskabarnrum.se)
en fet flodhäst som bara vill skrika rakt ut!!!!! Är så fruktansvärt uttråkad. Det är nu en vecka sedan jag "slutade jobba" och jag håller på att bli tokig. Har svårt att hitta något att sysselsätta mig med som fungerar med min otympliga kropp och som inte gör att ryggen värker eller att allt man ätit trycks upp i halsen för att man böjer sig ner. Jag är verkligen inte bra på att vara sysslolös, jag får panik och ett jävligt dåligt humör. Det värsta utav allt är att jag blir så oerhört negativ att ingenting blir lockande, INGENTING, inte ens de saker som jag förmodligen utan problem skulle kunna ägna mig åt och som jag i ett annat läge säkert till och med skulle tycka var roligt. Imorgon är det nyårsafton och vi ska vara hemma... HEMMA... själva! Hur pissigt känns inte det...
Men jag kan förstå att ingen vill ha mig med på sitt nyårs party för jag är sannerligen inte så party just nu. Jag kan även förstå att maken förespråkar nyårsafton hemma, bara vi och barnen, för jag är som en tickande bomb... en stridslysten bomb!
26 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Efter detta så ska jag aldrig mer...ALDRIG MER... ha denna kroppshydda. En del anser att förlossningen är det jobbiga, jag skulle any day hellre ta 36 timmar av värk än 9 månaders graviditet.
Jag vet inte om det har framgått att jag är less just nu.... så för att vara riktigt tydlig....
Jag är LESS och UTTRÅKAD!!!!!!
Hade jag inte haft min dator och internet så vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Att läsa de kommentarer som läsare av denna blogg lämnat gör dock att livet känns lite lättare... men risken finns ju att jag efter detta inlägg tappar de läsare som finns. Så till er läsare....snälla snälla snälla ge inte upp hoppet...jag lovar att jag ska ta mig samman ovch sluta gnälla.... ganska snart i alla fall! :-)
Kram Torparfrun

3 kommentarer:

Hannis sa...

Men du!Lider med dig!
Inte för att jag kan säga att jag vet hur det känns eftersom att jag inte varit där själv men jag kan förstå din tristess.
Och en tickande bomb kan jag bli i bland ändå=))

Gnäll på du, det behöver man i bland och näää, vi ger inte upp hoppet.
För snart sitter du där med den lilla och tycker att livet är rätt okej igen*skrattar*

Sen kommer du inte vara ensam om att fira nyår hemma...
Jag har ställt upp som hundvakt på självaste nyårsafton så vi lär väl mest akta oss för alla raketer som kastas friskt inne i stan.

Gott nytt år önskar jag dig!!

Kram Hannis

Anci sa...

Jag förstår dig ! Och jag kommer tillbaka, jag lovar :) Jag tycker också att det finns dagar när allt är tråkigt och jag inte vet vad jag ska göra. Även om jag inte känner mig som en flodhäst :)
Jag känner med dig och hoppas av hela mitt hjärta att din glädje snart är där igen. Ha nu en skön nyårsafton och Gott Nytt År !

Stor kram
Anci

Gårdsromantik sa...

Bra med en ventil i bloggen - hoppas ditt nya år blir bra!

Från en annan flodhäst! :-)


*♫•*¨*•.¸¸* GOTT NYTT ÅR! *¸¸.•*¨*•♫*

Kram Maud