söndag 13 december 2009

Lucia & summering av helgen

Så var det redan Lucia och bara 11 dagar kvar till julafton. Idag fyller världens bästa mormor år och hela familjen skulle äta middag hemma hos henne och morfar. Ja, hela familljen som inte bor 120 mil bort i Uppsala vill säga.

Jag och maken var och handlade julklappar i Stockholm igår, det gick trögt till en början men rätt var det var så fick vi massor med ideér. Så nu är det endast några få julklappar kvar och de flesta är våra egna barns. Av någon anledning så är våra egna barn de svåraste att köpa till i år.

Idag har dagen ägnats åt paketinslagning, julkorts skrivande och ytterligare en omgång lussebullsbak. Det gäller att passa på att slå in paket när barnen inte är hemma :-).

Barnens paketkalender blev tillslut färdig och har redan hunnit decimeras en aning. De bor ju bara här 50% av tiden så därför så behöver vi bara paket till hälften av dagarna i december. Vilket var tillräckligt svårt. Så här ser i allafall kalendern ut i dag...Imorgon ska vi åka och bo en natt på Rånäs slott och äta julbord! Självklart tar jag med mig både dator och kamera :-)

Natti natti!

Kram Torparfrun

4 kommentarer:

Vit som snö sa...

Mysigt med slottsövernattning o julbord!
Åhh vilken söt kalender dina barn har!
Kram Cilla

Anna-Karin sa...

var har du fått tag i den fina kalendern till barnen?

Hannis sa...

Skönt med julklappsinköpen nästan klara.
Just det vill man helst slippa dagen före julafton=))

Hoppas ni får det mysigt på Rånäs slott!Och att det blir en massa godsaker förstås.

Kram Hannis

Livet på Berget sa...

Men oooo så härligt att bo på ett slott! Ska bli kul att se bilder! Men så fin kalender ni har.
Kram
/Sara