tisdag 1 december 2009

Klappjakt

Idag gjorde jag ett tappert försök att hitta bra saker till barnens paketkalender. Man skulle ju kunna tro att detta skulle vara lätt men det är det inte, i allafall inte för mig. Visst skulle jag kunna fylla den med hyfsat billigt skit, men jag vill ha billiga bra grejer! En kombination som inte är allt för lätt :-)
Några paket kommer att innehålla nytto grejer så som strumpor, en del leksaker, andra aktiviteter så som bio biljetter. Men jag saknar ändå ett antal paket, så jakten fortsätter.

Jag hade en plan som gick ut på att alla julklappar inklusive paketkalendern skulle vara färdiga till 1 december. Men alla mina planer blir inte alltid så som jag har tänkt mig ......

Kvällen har ägnats åt att fixa i Torpet men tillsist så tog tröttheten över och jag hamnade i sängen med datorn i knät...vilket inte är helt ovanligt :-)
Därför så visar jag ikväll lite detalj bilder från vårt sovrum. Masken är det som skiljer sig från allt det vita, den köpte vi när vi var i Venedig. Masken representerar en massa underbara minnen från en fantastisk resa.

Kram Torparfrun

10 kommentarer:

Hannis sa...

Vilket projekt!
Med adventskalendern.
Snyggt med såna masker och om det dessutom finns minnen bakom så blir dom mera speciella.

Fota...Är ju glad amatör jag=))
Jag fotar mer och mer med manuella inställningar.
Tycker det är lättare att få till ljusa bilder då.
Pluggade instruktionsboken som en galning sen provade jag mig fram.
Vet inte vad du har för kamera men hojta till om jag kan hjälpa dig på något sätt-

Kram Hannis

Ps.Klart att du ska vara nöjd med hjärtat.
Kanonfint!

Livet på Berget sa...

Så fina bilder och det där med kalendern är ju inte helt lätt. Brukar fuska med att lägga i godis då och då....alltid uppskattat och lätt att hitta. Nu över till nått konstigt, i min blogglista så står det att du inte uppdaterat din blogg på över 3 veckor så därför har jag inte varit in men imorse var det äntligen ett inlägg så jag kom in här och ser att du har ju gjort hur mycket inlägg som helst. Det måste ha blivit nått fel någon stans och jag ber om ursäkt för att jag "ignorerat" dig det har inte varit meningen alls. Nu har jag massor att läsa igen:). Kul! Nu ska jag kika in här varje dag och inte lita på den där listan.
Kram
/Sara

Anci sa...

Hej !
Jag känner igen det där så väl med paketkalendern :)
Ni ser ut att ha ett fint sovrum.

Du talar väl om när ert Bed & Breakfast öppnar ? Jag kanske kommer förbi ?!

Kram
Anci

Änglarnas hus sa...

Hihi..srattar lite medlidsamt!! jag har fyra knoddar..visserligen större nu...men guuud så jag packade in paket...Puh..

Till slut kom jag på iden att sätta upp varsin strumpa och sticka ner en gåva i dessa varje kväll..som de sedan fann morgonen därpå..edå kunde jag välja att packa in när ork fanns..och jag kunde..precis som du handla lite undan för undan..när något bra dök upp!!

Lycka till i letandet efter bra saker :)!!

Kramis Sanne!!

Lily´s nya... sa...

Tack för att du lägger dig i :D
Bara kul...

Låter som ett gigantjobb med alla paket! Inte helt lätt att hitta bra saker för ett vettigt pris..

En underbar mask!

Ha det gott
Kram Lily

Nyanser av vitt sa...

Känner igen det där med att ha paketkalendern klar i tid. Förra året lämnade tomten ett brev till sonen....han skrev att han inte hunnit allt men att det var på gång...
Kram

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vilken vacker mask du har köpt i Venedig. Det är en vacker stad som jag hörde står under vatten igen.

Vad fint ljushjärta du har i fönstret! Jag älskar hjärtan på alla sätt. Sovrumstapeten är vit med stora silverhjärtan tex ;)

Kram från Eva

Vit som snö sa...

Jag är visserligen klar med julklapparna men dessvärre så fick mina barn bli utan paketkalendern i år... Det är ju såå svårt att hitta på tycker jag.
Men du vilken läcker mask du har!
Udda men otroligt fin prydnad!
Kram Cilla

jakt,skor,barn,inredning sa...

Tjingeling! Nja jag blev inte helt färdig jag heller, fttas varsit paket på kalendrarna. Ändå börjar jag i augusti att köpa små presenter hi,hi. Jodå, nog blev man hängig av sprutan .Känner mig som nån skulle använt mig som dörrmatta. Nilla

Sjabbig men chic sa...

Masken är otroligt vacker!
Jag kommer ihåg när jag höll på med de där adventskalendrarna till barnen faktiskt bara för ett par år sen nu. Man kan väl lugnt säga att det var ett litet decemberhelvet. Ja, inte för dem då men för mig;)

Kramis Lisa