måndag 4 juli 2011

Dag 3 Bradford


Dag 3 startade, inte så förvånande kanske, sent!
Vi kom iväg vid 11 tiden efter en stunds trött tystnad i bilen säger Anders "man tänker ju på hur de gör med vattnet vid vägarna eftersom de inte finns några diken"....???... Ja verkligen det var ju precis vad MAN satt och tänkte på ... Not ;)

Vi åkte till Stonehenge, häftigt ställe!
Audioguidning på svenska men vad hjälper det när den mesta infon är teorier .. Det kan ha varit så här .. Eller så här .. Eller kanske inte ändå ;)
Varför? Tycks vara en stor fråga. Det måste (tänker jag) ha varit väldigt viktigt för människorna med tanke på tiden och arbetsinsatsen! Frågan Hur? Är ju jäkligt intressant ... Men finns det en vilja så finns det en väg t.o.m för 5000 år sedan :)

Efter det blev det Bradford. Klassisk afternoon Tea på ett av Englands mest prisbelönta Tea house. Behövdes ingen middag efter det. Dock en välbehövlig promenad!!
Vi gick till kanalen för att titta på kanalbåtarna. Fantastiskt fina båtar som hela familjer bor på året runt!
Eftersom jag är så bra på engelska ;) så stannade jag och pratade med en kille som bott i snart ett år på sin båt. Han berättade om livet på båten och allt lät super, till dess att han påpekade att alla saker måste ha sin plats och sitt syfte. Okej, inget för mig alltså! ;)

Lite foto info .. Bilden är tagen med en HTC därav den dåliga kvalitén ;)

Inga kommentarer: