måndag 11 juli 2011

Fredag - Dagen utan foton!

Den här dagen blev det inga foton tagna med mobilen så då blir det inga foton på bloggen heller. Man kan säga att jag inte var på topp ;)

Planen var att besöka Balmoral, den engelska kungafamiljens slott i Skottland.
Så efter frukosten så sätter vi oss i bilen.
Mår inte helt bra men biter ihop medan vi åker längs slingriga vägar. Väl framme vid Balmoral så når illamåendet sitt kulmen. Inte mitt stoltaste ögonblick i livet men jag kommer nog för alltid minnas dagen då jag spydde på den Engelska drottningens ägor i Skottland :(

Vi genomför besöket med en historia om graviditet och morgon illamående som backup ifall jag mot förmodan skulle behöva upprepa det inträffade. Kan säga att jag inte uppehöll mig någon längre stund inne i slottet, för säkerhets skull!

Efter detta så blev det ytterligare en biltur och ytterligare ett stopp i dikeskanten. Fem minuter senare var det dags att besöka destilleriet The Glenlivet... Precis vad jag kände för!! ;)

De som varit på ett destilleri vet att det luktar rätt ordentligt. Inte nog med att jag såg ut som ett lik, jag gick dessutom och höll för näsan hela turen genom destilleriet för att inte spy av lukten! Men det var intressant, jag gillar att lära mig hur saker går till. Men jag hoppade över provsmakningen ;)

Dagen slutade på ett fantastiskt B&B, i en helt fantastisk säng, tror faktiskt att det är den skönaste säng jag någonsin legat i... Klockan åtta!! :))

1 kommentar:

Systrarna Hjertén sa...

Oj, vilken spännande resa, nu måste jag läsa ALLT!

Mvh
Frida