fredag 19 november 2010

Albins rum

Idag tänkte jag att jag skulle visa lite bilder från Albins rum. Nu skulle man kunna tro att han inte har haft någon talan vad gäller inredningen men så är inte fallet. Det här är killen som är väldigt noga oavsett om det gäller hans kläder eller rummet. Han älskar sitt rum och har haft massor med åsikter! Dessutom så kan jag säga att detta rum är ett av få rum som faktiskt oftast ser ut som på bilderna, ingen fotostädning här inte. Sen så tog jag ju ingen bild av "tv hörnan".



Kommer ni ihåg att jag och maken åkte till Malmö och tillbaka en sväng i Maj?! De som trodde att det var en välplanerad romantisk liten resa trodde fel. Vi åkte dit för att jag hade hittat denna järnsäng på blocket :) Men vad är mer kärlek än när maken utan att gnälla sätter sig i bilen tillsammans med fru, bebis och hund för att köra tur och retur Uppsala-Malmö på 24 timmar för att hämta en gammal, lite rostig järnsäng?!

En av de detaljer som Albin själv har valt är den gamla registreringsskylten. Lampan är en gammal industrilampa.
Den enda detalj som han inte är så förtjust i är detta självporträtt som han gjorde när han gick på 6-års verksamheten. Jag tycker att det är fantastiskt så jag övertalade honom om att vi skulle hänga upp det.



Bilderna är lite mörka men de speglar det väder som var ute igår när jag tog dem :(

Nu ska jag sätta igång med att städa så att huset känns Fredag :)
Kram Torparfrun

2 kommentarer:

Hannis sa...

Där skulle jag kunna bo!
Snyggt!
Sen tycker jag att självporträttet faktiskt var gulligt.
Gillade den stora glada munnen.

Skrattade gott åt bilderna i förra inlägget=))
Ser ut att vara bra kompisar dom två.

Kram Hannis

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilket underbart rum han har och sängen bara tokälskar jag!
Ha en finfin dag!
Kram/LenaS